Зателефонуйте

(05449) 7-31-20

(096) 046-11-60

(Приймальна комісія)

Напишіть листа

[email protected]
[email protected]

(Питання щодо вступу)

   Викладачі комісії навчають студентів надзвичайно цікавій науці – хімії.

  Хімія охоче розкриває свої таємниці всім, хто цікавиться нею і прагне зрозуміти її. Ця наука має свої закони, логіку, мову.

Багато з того, що викладається на заняттях з хімії викладачами коледжу, знадобиться у житті. Нині жодна людина не може обійтися без знань, які надає ця наука.

Хіміки створюють нові матеріали різноманітного призначення, ліки, косметичні засоби, вдосконалюють виробництво металів і добрив, переробку руд, нафти, промислових і побутових відходів. Людство використовує досягнення хімії для поліпшення умов життя, збереження природних ресурсів для майбутніх поколінь.

Кожен із студентів першого курсу навчиться спостерігати за речовинами під час хімічних дослідах на лабораторних заняттях з хімії, зіставляти побачене й почуте з прочитаним у підручнику, аналізувати й робити висновки.

  Також на першому курсі вивчається біологія й географія. Значення біології як науки виключно велике, оскільки пізнання історичного розвитку органічного світу – від молекулярного рівня до біосферного – є необхідною умовою формування світогляду людини. Біологія сприяє розв’язанню життєво важливих практичних завдань.

  На заняттях з географії вивчаються природні та соціальні явища на земній поверхні, а також зв’язки між ними; причини того, чому ці явища реалізовані так, а не інакше; зміни, які відбуваються з часом на земній поверхні і  наслідки, які вони спричиняють.  

 

На старших курсах вивчаються  загальна та неорганічна, фізична, органічна, аналітична, прикладна  хімії. Хімія допоможе студентам розширити світогляд, розвинути навички експериментування.

Все частіше ми чуємо термін «технологія», «технологічний прогрес». Кожен майбутній спеціаліст для того, щоб ухвалювати рішення повинен знати основи технології галузі. Адже рівень технології будь-якого підприємства має вирішальний вплив на економічні показники його діяльності.

Також висококваліфікований спеціаліст не забуде про екологію.

А тонкощам цих наук навчають викладачі циклової комісії й щиро бажають студентам легко й цікаво навчатися.

Свої знання й душу вкладають у підготовку молодших спеціалістів викладачі: Кокшайкина Г.І. (голова циклової комісії),  Вареник А.В.,
Вовденко М.Г., Булітко Л.Є.

Знайдітьнасна мапі:

ПІДТРИМКА

Щоб отримати допомогу у вирішенні питань звертайтеся за наступними контактами:

Телефон: (05449) 7-31-20
Факс: (096) 046-11-60 (питання вступу)
Email: [email protected] або [email protected]
Сайт: htcolledge.sumdu.edu.ua

Карта сайту: переглянути

  • Електронне звернення
  • Вступна кампанія 2024
  • Документи для вступу
  • Нормативні документи
  • Кабінет вступника
  • Соціальна інфраструктура
  • Дистанційне навчання
  • Платформа "МРІЯ"
  • Вакантні посади
  • Освітня діяльність
  • Виховна робота