Зателефонуйте

(05449) 7-31-20

(096) 046-11-60

(Приймальна комісія)

Напишіть листа

[email protected]
[email protected]

(Питання щодо вступу)

Новини коледжу

Ознайомтесь з останніми новинами

Семінар-практикум для викладачів «Від компетентного педагога – до успішного студента»

У жовтні розпочинає свою роботу постійно діючий семінар-практикум для викладачів «Від компетентного педагога – до успішного студента», метою якого є: підвищення рівня психолого-педагогічної компетентності викладачів; сприяння  усвідомленню розвитку навичок професійної комунікації і педагогічної рефлексії; створення умов  для розвитку креативного мислення та формування сприятливого психологічного клімату в педагогічному колективі коледжу шляхом установки викладачів на цінність самореалізації у своїй професії та  формування відчуття впевненості в собі.

 Одним з основних напрямків діяльності всіх навчальних закладів є підготовка та виховання конкурентноспроможного, компетентного випускника. Але ми забуваємо про те, що виконати це завдання може лише творчий, ініціативний  викладач.

  10.10.2017 слухачі школи молодих викладачів взяли участь у діловій грі «Створення моделі компетентного викладача». В процесі роботи учасники ділилися власним досвідом, обговорювали проблемні ситуації та одночасно пропонували способи їх  вирішення.

Знайдітьнасна мапі:

ПІДТРИМКА

Щоб отримати допомогу у вирішенні питань звертайтеся за наступними контактами:

Телефон: (05449) 7-31-20
Факс: (096) 046-11-60 (питання вступу)
Email: [email protected] або [email protected]
Сайт: htcolledge.sumdu.edu.ua

Карта сайту: переглянути