Зателефонуйте

(05449) 7-31-20

(096) 046-11-60

(Приймальна комісія)

Напишіть листа

[email protected]
[email protected]

(Питання щодо вступу)

Новини коледжу

Ознайомтесь з останніми новинами

ТИЖДЕНЬ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ЗАГАЛЬНОХІМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН.

З 12.02.2018р. по 16.02.2018р., а також протягом навчального року в коледжі відбувалися різні заходи в рамках Тижня комісії загальнохімічних дисциплін, наприклад:

екскурсія на підприємство «Фармхім»; лекція на тему: «Целюлозне нановолокно і нові економічні перспективи», інформаційна бесіда щодо збереження водно-болотних угідь України. Випробовували себе студенти й у теоретичних знаннях з хімії. В бібліотеці коледжу переглянуто виставки  наукових видань, статей про розвиток хімічних наук, відомих науковців; студентських стіннівок, доповідей тощо. 

Конференція «Водно-болотні угіддя для збалансованого розвитку міст» передбачала п’ять тем, які представили: директор Станції юних натуралістів Корнієнко С.В., керівник гуртка Амельченко М.А. та учасниця гуртка, учениця школи №9 Шаповал А.;

студенти коледжу Ковалевська С.(гр. ТИ-15), Шикунов Н., Цигикал С.(гр. Т-15),

Дегтяр О.,Лисенко М.(гр. МІ-16) (керівник викладач Вареник А.В.),

Щасна М. (гр. БС-16) (керівник викладач Щасна Н.І.).

Виховна година – перегляд відеофільму «Ворог всередині нас» дозволив повторити й систематизувати знання студентів про будову клітини організму людини та вплив вірусів на клітину. В заході прийняли участь студенти  групи КТ-16, керівник

групи Вовденко М.Г.

     Позааудиторний захід «Кращий хімік-аналітик» в гр. ХТ-16 під керівництвом викладача Булітко Л.Є. проводився як заохочувальний засіб до вивчення хімічних дисциплін, а саме аналітичної хімії. Крім того, конкурс несе виховальну мету і розвиває навички спілкування, пізнавальну активність студентства, увагу, вчить зосереджуватися, самостійно мислити та орієнтуватися у незвичних ситуаціях. Форма змагання  спонукає студентів проявити свої лідерські якості.

Знайдітьнасна мапі:

ПІДТРИМКА

Щоб отримати допомогу у вирішенні питань звертайтеся за наступними контактами:

Телефон: (05449) 7-31-20
Факс: (096) 046-11-60 (питання вступу)
Email: [email protected] або [email protected]
Сайт: htcolledge.sumdu.edu.ua

Карта сайту: переглянути