Зателефонуйте

(05449) 7-31-20

(096) 046-11-60

(Приймальна комісія)

Напишіть листа

[email protected]
[email protected]

(Питання щодо вступу)

Новини коледжу

Ознайомтесь з останніми новинами

Відкритий позааудиторний просвітницько-інтелектуальний захід «Споживач»

 

18 квітня 2018 року  в рамках Тижня циклової комісії економічних дисциплін  в коледжі  викладач Синиця О.В. провела відкритий  позааудиторний  просвітницько-інтелектуальний захід «Споживач».

Мета заходу - популяризація споживчої освіти,  персоніфікація споживчих знань, мотивація  до успішного  навчання за  спеціальністю  076  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

 Захід складався з двох частин. Перша частина – просвітницька, спрямована на поглиблення знань з питань захисту прав споживачів; друга, інтелектуальна, передбачала здатність застосовувати отриману інформацію  для розв’язання конкретних практичних ситуацій.

В інтелектуальному турнірі змагалися команда студентів ІІІ курсу групи КС-15 «Апельсин» та команда студентів ІІ курсу групи ПТ-16 «Шалені знижки». З невеличким відривом перемогла команда «Апельсин».

 До уваги гостей та учасників заходу  були представлені гуморески Павла Глазового з торговельної тематики, відеофрагмент «Історія виникнення консьюмерського руху»,торговельно-економічна вікторина,  а також відеоролик, який підготували студенти групи ПТ-16 «Лікнеп для споживача: обізнаний – значить озброєний!».

 Сподіваємося, що персоніфікований та прикладний  характер споживчих знань допоможе підвищити самооцінку молодої  людини, утвердити її як особистість, сприятиме соціальній адаптації до життєвих реалій, підготує до професійної діяльності, сформує активну громадянську позицію. Дякуємо всім за співпрацю!

Знайдітьнасна мапі:

ПІДТРИМКА

Щоб отримати допомогу у вирішенні питань звертайтеся за наступними контактами:

Телефон: (05449) 7-31-20
Факс: (096) 046-11-60 (питання вступу)
Email: [email protected] або [email protected]
Сайт: htcolledge.sumdu.edu.ua

Карта сайту: переглянути