Зателефонуйте

(05449) 7-31-20

(096) 046-11-60

(Приймальна комісія)

Напишіть листа

[email protected]
[email protected]

(Питання щодо вступу)

Відділення механічної інженерії та управління

        Відділення зараз включає шість спеціальностей. З кожної спеціальності - група студентів, які оволодівають нею, засвоюючи теоретичні знання та проходячи практику на підприємствах нашого міста та містах нашої області і Чернігівської області.
Викладацький склад на відділенні досвідчений: викладачі-методисти – 5 осіб, викладачі вищої кваліфікаційної категорії – 63%. Викладачі володіють інноваційними засобами навчання, вміють організувати студентів не лише під час занять, а й спонукають до участі в позааудиторних заходах: з навчальних дисциплін (інтелектуальна гра «Найрозумніший хімік», гра-дискусія за круглим столом «Хімічна кав’ярня», евристична бесіда «Технологія виготовлення детонуючого шнуру», ділова гра «Продуктивність праці»); з виховних заходів (ділова гра «Моя майбутня спеціальність»,  «Я – студент», «Сім’я – фортеця моя», «Національна спадщина України»); у наукових конференціях «Відомі економісти світу»; у брейн-рингу «Все про товарознавство»; у теоретичних конференціях «Утилізація відходів»; конкурсі «Кращий технолог».
Студенти беруть участь у спортивних змаганнях, спартакіадах з різних видів спорту протягом навчального року, в художній самодіяльності коледжу і  наукових конференціях  Шосткинського інституту СумДУ, здобувають досвід науково-дослідницької роботи та посідають призові місця.

    Студенти економічного напряму, також, щорічно беруть участь в міському конкурсі бізнес-планів, представляючи та захищаючи розроблений бізнес-план майбутнього підприємства, обґрунтовуючи необхідність його застосування в нашому регіоні та доцільність його існування.
Студенти технологічного відділення є активом в студентському самоврядуванні. 70% студкому  - студенти відділення, які намагаються зробити життя студентства цікавим, насиченим подіями та залучити молодь до активного способу життя.

Спеціальності відділення механічної інженерії та управління:

Знайдітьнасна мапі:

ПІДТРИМКА

Щоб отримати допомогу у вирішенні питань звертайтеся за наступними контактами:

Телефон: (05449) 7-31-20
Факс: (096) 046-11-60 (питання вступу)
Email: [email protected] або [email protected]
Сайт: htcolledge.sumdu.edu.ua

Карта сайту: переглянути