Зателефонуйте

(05449) 7-31-20

(096) 046-11-60

(Приймальна комісія)

Напишіть листа

[email protected]
[email protected]

(Питання щодо вступу)

Новини коледжу

Ознайомтесь з останніми новинами

ІІ Всеукраїнська науково-методична конференція «Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи».

20 квітня 2017 року в Шосткинському інституті СумДУ пройшла ІІ Всеукраїнська науково-методична конференція «Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи».

Мета конференції – презентація результатів науково-технічних досліджень, обмін досвідом інноваційних технологій, розвиток наукової творчості у студентів та розвиток зв’язків між навчальними закладами у сфері науково - дослідної роботи.

Комісія економічних дисциплін підготувала та прийняла активну участь у конференції. Брали участь такі студенти: гр.Еп-14 Зоря Анастасія тема роботи «Розселення населення України та його зайнятість» керівник Кулик А.І, гр.Еп-14 Булітко Ілля, Жаден Сергій тема роботи «Перспективи і розвиток цифрової економіки» керівник Бор мотова О.М.

Викладачі комісії Осадча Н.М., Мартиненко Н.М. також прийняли участь у конференції за напрямом «Перспективі методики викладання в навчальних закладах» на тему «Педагогічний менеджмент, як основа взаємодії викладача зі студентом».

За підсумками проведення конференції та аналізу результатів робіт наша студентка гр.Еп-14 Зоря Анастасія була нагороджена дипломом І ступеня, студенти гр.Еп-14 Булітко Ілля, Жаден Сергій були нагороджені дипломом ІІІ ступеня за напрямом: «Проблеми та перспективи інвестиційно-інноваційного розвитку соціально-економічних систем».

Молодці, так тримати!

Знайдітьнасна мапі:

ПІДТРИМКА

Щоб отримати допомогу у вирішенні питань звертайтеся за наступними контактами:

Телефон: (05449) 7-31-20
Факс: (096) 046-11-60 (питання вступу)
Email: [email protected] або [email protected]
Сайт: htcolledge.sumdu.edu.ua

Карта сайту: переглянути