Новини коледжу

«Чай не змінює світ, але покращує настрій»

1 квітня в рамках Тижня циклової комісії хімічної технології відбувся захід під назвою «Чай не змінює світ, але покращує настрій».

Розробниками та учасниками заходу стали здобувачі освіти груп БС-23, ПТ-23, ОП-23 – майбутні маркетологи, обліковці, економісти та бухгалтери, що надало заходу професійного контексту.

Золіна Настя, Турчин Настя та Маценко Карина виступили як експерти з підбору фіточаїв, розглядаючи їх не лише як засіб для насолоди смаком, але й як природний спосіб підтримки здоров’я та благополуччя. Завдяки презентаціям гості заходу дізналися про історію чаю, його корисні властивості та ефективність.

Метою майбутніх фахівців було продемонструвати важливість навичок у рекламі товарів, розуміння їх фізіологічних характеристик та впливу, а також шляхів просування на ринку від виробника до споживача.

Гості заходу отримали значну кількість цінної інформації, скуштували корисні чаї з кипрію, м’яти, липи та покращили свій настрій, що сьогодні є особливо важливим для всіх нас.

У вас є питання? Ми з радістю готові на них відповісти.