Новини коледжу

«ПЕРЕМОЖНА ВЕСНА – 2024»

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, одягаються в зелень та квітнуть дерева. І не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, оживає, набирає сили, студенти міста взяли участь у щорічному фестивалі студентської творчості «Переможна весна – 2024», який присвятили Збройним силам України.

Мета фестивалю – зміцнення національної культури, патріотичне виховання молоді, сприяння розвитку та популяризації художньої творчості студентів, надання можливості кожному реалізувати свої здібності.

Програма фестивалю «Переможна весна» насичена і різножанрова, адже студенти – це веселий і винахідливий народ. У сьогоденних реаліях кожен охочий знаходить час, бодай хвилину, щоб вдосконалюватись, творчо розвиватися і дарувати свою творчість іншим. Цей неймовірний вогник творчої любові зігріває всіх нас, спонукаючи на добрі справи та вчинки, навчає по-справжньому любити і цінувати рідне милозвучне слово, щиру неповторну пісню і неймовірну мову танцю. Усі виступи студентів пронизані вірою в Перемогу та любов’ю до України.

Наприкінці фестивалю керівники колективів отримали подяки від міського голови М.П.Ноги, а всі виконавці- – солодкі подарунки.

Дякуємо ЗСУ за можливість проведення заходу! Разом до Перемоги!

У вас є питання? Ми з радістю готові на них відповісти.