Новини коледжу

Народному вокальному ансамблю «Сузір’я» – 30 років!

«Сузір’я» було створене у 1994 році на базі Хіміко-технологічного технікуму, зараз це вже Шосткинський фаховий коледж імені Івана Кожедуба СумДУ. Солісти колективу – студенти освітнього закладу. У 2013 році «Сузір’ю» присвоєно звання народного. Очолює колектив завжди енергійна й креативна Ірина Соколова.
У репертуарі ансамблю – відомі українські пісні, які зараз особливо підтримують дух нації.
Цього року колективу виповнюється 30 років. Завдяки нашим захисникам і захисницям, завдяки ЗСУ «Сузір’я» знову готове нас усіх дивувати. За незвичних умов учасники ансамблю показали себе в новому літературно-вокальному образі та підбили підсумки своєї кропіткої роботи за рік.
До слова, за 2023-2024 навчальний рік вихованці НВА «Сузір’я» взяли участь у 8-ми міжнародних та всеукраїнських конкурсах, на яких гідно представили свій коледж, завоювавши лише перші місця та гран-прі.
Творчу зустріч у колі добрих друзів, яка  пройшла під символічною назвою «Талановиті та незламні», колективу довелося влаштувати в укритті, з урахуванням умов нашого сьогодення. Але це не завадило сповна насолодитися досконалим і професійним виконанням талановитих учасників.
Сердечно вітаємо народний вокальний ансамбль «Сузір’я» з ювілеєм. Бажаємо міцного здоров’я, довголіття, щоб віра, надія та Божа любов не залишали вас у наш бурхливий час, щоб доброта та злагода зігрівали ваші серця! Нехай вистачає сил для продовження справи і поряд завжди будуть щирі однодумці й вірні друзі!
Незламний дух та справжня українська пісня, що лине з щирих сердець наших зірочок, завжди незмінні!

У вас є питання? Ми з радістю готові на них відповісти.